137+ Prodaja Stanova Novogradnja Projekt Mocire Zadar Izvrsno

137+ Prodaja Stanova Novogradnja Projekt Mocire Zadar Izvrsno. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Prodaja Stanova Zadar Dalmatis Nekretnine

Ovdje Prodaja Stanova Zadar Dalmatis Nekretnine

U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila.

Nekretnine Za Vas D O O Prodaja Stanova Zadar

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex).. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom.

Skrocini Stan 123 M2 Novogradnja Bazzar Nekretnine

Unutarnja stolarija će biti drvena. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Unutarnja stolarija će biti drvena. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!

Leader Property Group Posts Facebook

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire)... Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Prodaja stanova u izgradnji u zadru.

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Unutarnja stolarija će biti drvena. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra.

Novogradnja 2020 Mocire Garsonjera S Pogledom Na More I Grad 23 7 Prodaja

Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su ….. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Unutarnja stolarija će biti drvena. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Stanovi Top Lokacija Nekretnine

Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom.. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti.

Novogradnja 2021 Mocire Brodarica Trosobni Stan Na Odlicnoj Lokaciji 87 47 M2 Index Oglasi

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Unutarnja stolarija će biti drvena. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.. Unutarnja stolarija će biti drvena.

Stan Prodaja Zadar Mocire 89 16 M 190 000 Nina Dom

Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su …

Zara Nekretnine Zadar Stanovi Kuce Novogradnja

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Unutarnja stolarija će biti drvena.. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).

Novogradnja Zadar Mocire Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Unutarnja stolarija će biti drvena... Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su …

Nekretnine Za Vas D O O Prodaja Stanova Zadar

Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima.

Stan Prodaja Zadar Mocire 89 16 M 190 000 Nina Dom

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera... Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra.

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Unutarnja stolarija će biti drvena. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su …. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima.

Stan Prodaja Brodarica Zadar Zadarska Centar Nekretnina Zadar Zadar Rec Id 753085 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex)... Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Unutarnja stolarija će biti drvena. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex).

Eg7eeokte91wdm

Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti... . U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Kupoprodaja Stanovi Apartmani Centar Nekretnina Zadar

Prodaja stanova u izgradnji u zadru... Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su ….. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra.

Stanovi Labras Hr

Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Unutarnja stolarija će biti drvena. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Prodaja stanova u izgradnji u zadru.

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje... U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Gradfin D O O

U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).

Stambeni Kompleks Mocire

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera... Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera... Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su …

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera... Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima... Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).

Prodaja Stanova Novogradnja 600m Od Mora Projekt Mocire Zadar

Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Unutarnja stolarija će biti drvena. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima.

Novogradnja Stambeni Kompleks Mocire 2020 Jednosobni Stan 39 62 M2 Index Oglasi

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Unutarnja stolarija će biti drvena. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima.. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).

Stanovi Na Prodaju Mocire Indomio Hr

Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Prodaja Stanova Zadar Dalmatis Nekretnine

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Unutarnja stolarija će biti drvena. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.

Stanovi Na Prodaju Mocire Indomio Hr

Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Unutarnja stolarija će biti drvena.. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex).

Stan Prodaja Brodarica Zadar Zadarska Centar Nekretnina Zadar Zadar Rec Id 753085 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Prodaja stanova u izgradnji u zadru... Unutarnja stolarija će biti drvena. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Luksuzna Makarska Novogradnja U Centru S Prekrasnim Pogledom Na More

Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima... Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom.. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Stan Apartman 87 00 M2 Zadar Mocire Centar Nekretnina Zadar

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex)... Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti.

Novogradnja 2020 Mocire Dvosobni Stan 60 10 M2 Prodaja Prodaja

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex).. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti.

Dvoetazan Stan Na Mocirama Zadar F577 Empria Nekretnine Zadar

Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!

Novogradnja 2020 Mocire Dvosobni Stan 60 10 M2 Prodaja Index Oglasi

Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex)... Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Unutarnja stolarija će biti drvena. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Prodaja stanova u izgradnji u zadru.

Zara Nekretnine Zadar Stanovi Kuce Novogradnja

Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra.

Novogradnja Stambeni Kompleks Mocire 2020 Jednosobni Stan 39 62 M2 Index Oglasi

Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Stanovi Na Prodaju Mocire Indomio Hr

Prodaja stanova u izgradnji u zadru... Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Atraktivna Obiteljska Kuca U Predjelu Mocire U Zadru

U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi... U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Stanovi Prodaja Mocire Zadar Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Unutarnja stolarija će biti drvena. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Unutarnja stolarija će biti drvena. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Gradfin D O O

Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire).. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila.. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima.

Plovanija Zadar Novogradnja Jednosoban Stan Na 1 Katu 41 05 M2

Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti.

Stan Apartman 87 00 M2 Zadar Mocire Centar Nekretnina Zadar

Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Unutarnja stolarija će biti drvena. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Prodaja stanova u izgradnji u zadru. Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima... Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje.

Nekretnine Za Vas D O O Prodaja Stanova Zadar

U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Objekt se sastoji od tri stambene zgrade sa garažama i pripadajućim parkirnim mjestima. Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U ponudi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Stanovi su smješteni u novogradnji, sa pogledom na more i centar grada zadra. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more!

Novogradnja Na Mocirama Zadar F572 Emporia Nekretnine Zadar

Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje... U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Unutarnja stolarija će biti drvena. Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Zgrada 1 i zgrada 2 sastoje se 5 etaža, dok zgrada 3 ima jednu etažu manje. Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su …

Novogradnja 2020 Mocire Dvosobni Stan S Pogledom Na More 61 07 M2 Prodaja

Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Unutarnja stolarija će biti drvena.

NovoizgraÄ'eni Stanovi Na Prodaju Zadar Indomio Hr

Projekt mocire (zadar) se sastoji od tri stambena zgrade koje su povezane jednom velikom podzemnom garažom. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su … Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Unutarnja stolarija će biti drvena. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). Na svim prostorijama ugraditi će se visoko kvalitetna vanjska alu i pvc stolarija, a ostakljenje će biti izvedeno višestrukim staklima. Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Unutarnja stolarija će biti drvena.

Stanovi Na Prodaju Mocire Indomio Hr

Zgrade su moderno dizajniranirane, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti... Prodaja stanova smještenih 600m od mora u zadru (mocire). Posebnost projekta je činjenica da gotovo svi stanovi imaju pogled na more! Zaštita od sunca predviđena je pomoću roleta i sjenila. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase koje su djelomično natkrivene i ujedno čini te stanove dvoetažnima (duplex). U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera. U zgradama je smješteno ukupno 90 stambenih jedinica, od čega imamo 19 trosobnih, 34 dvosobna, 30 jednosobnih te 7 garsonjera.

Popular posts from this blog

Ideje Ormari Za Dnevni Boravak Forma Ideale